Enquête over meedoen en meedenken (initiatiefnemers)

Naar de enquête

In Nederland werken inwoners, bedrijven en gemeenten steeds vaker samen aan ingewikkelde opgaven. De Rijksoverheid vraagt aan gemeenten om deze manieren van samenwerken vast te leggen in een plan en in afspraken. De gemeente Uithoorn heeft al een plan van enkele jaren geleden. Dit plan heet ‘de Participatienota’. Vanwege nieuwe wetgeving en andere maatschappelijke wensen moet deze Participatienota worden aangepast. De gemeenteraad stelt het nieuwe plan met de nieuwe afspraken uiteindelijk vast. Het maken van het plan doen we in de gemeente Uithoorn wel samen. Samenwerking raakt immers iedereen die woont en/of werkt in Uithoorn en De Kwakel.

Bij samenwerken is er in de basis altijd sprake van twee rollen:
1. De rol van initiatiefnemer. Dit is iemand die een idee of een plan heeft. Soms is dit de gemeente en vaak is dit een inwoner of ondernemer;
2. De rol van belanghebbende. Dit zijn personen, bedrijven of instellingen die een belang hebben bij dat idee of dat plan. 

Uw hulp nodig

Wij hebben een aantal vragen waarbij u ons als initiatiefnemer kan helpen. Met uw antwoorden in deze enquête helpt u ons om samen met u en anderen een plan te maken over hoe wij samenwerken in Uithoorn. Uw bijdrage is dus belangrijk! Wij hopen u op deelname. Het invullen van de enquête duurt maar 5 minuten.

Privacywet/AVG


De enquête is anoniem, ook het resultaat van het onderzoek wordt anoniem opgeleverd. Dit wil zeggen dat informatie niet terug te herleiden is naar een individueel persoon of personen. Uw informatie wordt niet gebruikt voor andere doeleinden anders dan dit onderzoek en wordt na verwerking vernietigd. De wettelijke AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) verplichtingen zijn in acht genomen.
Wij hopen dat zoveel mogelijk initiatiefnemers de enquête invullen, omdat iedere mening er toe doet bij samenwerken!

Over

Uithoorndenktmee.nl  is een initiatief van de gemeente Uithoorn.

Niet alle projecten staan op deze website kijk voor meer projecten op www.uithoorn.nl

Meedenken

Op deze site kunt u meedenken over projecten in de  Uithoorn en De Kwakel.

 

 

Spelregels

Iedereen mag meedoen op het forum. We hebben wel een aantal spelregels. Lees meer.

 

Contact

Contact
Privacy

 

 

Cookie-instellingen