Schiphol

Resultaat debat gemeenteraad

Op 17 oktober debatteerde de gemeenteraad over het voorstel van de minister over de toekomstige ontwikkeling van Schiphol. Dit voorstel  staat in een brief aan de Tweede Kamer.  

Het standpunt van de raad is verwoord in een motie. Dit standpunt brengt de gemeente onder de aandacht bij de minister, Tweede Kamerleden, Schiphol, provincie, tijdens inspraakprocedures en in de verschillende overleggen waar we als gemeente deel van uitmaken. 

Een verslag van de raadsvergadering en bijbehorende stukken staat op de website van de gemeente.

Resultaten vragenlijst voor inwoners en ondernemers

Inwoners en ondernemers uit De Kwakel en Uithoorn konden op deze website een vragenlijst over de toekomst van Schiphol invullen. De resultaten zijn gebundeld in een samenvatting. Aanleiding voor deze consultatie is een voorstel van de minister waarover de gemeenteraad een standpunt wil innemen. Dat is inmiddels gebeurt in de raadsvergadering van 17 oktober. 

Meer informatie

Over Schiphol en diverse onderzoeken is allerlei informatie beschikbaar, meer daarover staat op www.uithoorn.nl/schiphol. Op deze website vindt u de brief van de minister en de persberichten die Uithoorn daarover heeft uitgegeven. 

 

 

 

Over

Uithoorndenktmee.nl  is een initiatief van de gemeente Uithoorn.

Niet alle projecten staan op deze website kijk voor meer projecten op www.uithoorn.nl

Meedenken

Op deze site kunt u meedenken over projecten in de  Uithoorn en De Kwakel.

 

 

Spelregels

Iedereen mag meedoen op het forum. We hebben wel een aantal spelregels. Lees meer.

 

Contact

Contact
Privacy