Thamen naar Legmeer-West

Sport en wonen in De Kwakel

Om de huidige locatie van Thamen Honk- en Softbal en Jeu de Boules vrij te spelen voor woningbouw is verplaatsing van de verenigingen nodig. Hiervoor is gekeken naar naar Legmeer-West; deze locatie had de voorkeur van de vereniging. Het gaat hierbij dan om het gebied tussen de huidige sportvelden en de Oude Spoorbaan, ten noorden van de Meerkikker. Deze gronden zijn eigendom van de gemeente. Er zijn een document en toelichting gemaakt over de inpassing van  sportvereniging Thamen in Legmeer-West. Voor direct omwonenden organiseren we een bijeenkomst in oktober. 

Vervolgens maken wij de rapportage over het haalbaarheidsonderzoek af en sturen dat eind van het jaar naar de raad. Daarna volgt een besluit over een eventueel vervolg. 

U kunt hieronder een reactie achterlaten over het idee als u bent aangemeld en ingelogd. Mocht de button reageren niet werken, mail ons dan naar ruilverkaveling@uithoorn.nl

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht op {0} leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.

Over

Uithoorndenktmee.nl  is een initiatief van de gemeente Uithoorn.

Niet alle projecten staan op deze website kijk voor meer projecten op www.uithoorn.nl

Meedenken

Op deze site kunt u meedenken over projecten in de  Uithoorn en De Kwakel.

 

 

Spelregels

Iedereen mag meedoen op het forum. We hebben wel een aantal spelregels. Lees meer.

 

Contact

Contact
Privacy

 

 

Cookie-instellingen