Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"165357,165438,165461,182712,197137,191827,195125,195396,195407,204836,209167"},"layout":{"template":"list","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":true,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

 

Uithoorn en De Kwakel denken mee!

Wij vinden het belangrijk om de mening, ideeën of wensen van onze inwoners te weten. Op deze website kunnen bewoners van Uithoorn en De Kwakel meedenken over verschillende projecten. U kunt een idee achterlaten, een stem uitbrengen, een mening geven over bijvoorbeeld een ontwerp. Ook geven we achtergrondinformatie, agenda van een project en kondigen we bijeenkomsten aan.

Ieder project is anders. Daarom heeft ieder project zijn eigen werkwijze. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat we nieuwsbrieven uitgeven. Om die te ontvangen is het nodig dat u zich aanmeldt. Om digitaal mee te denken ook. Dat kan via de aanmeldknop.

Denkt u met ons mee?

Over

Uithoorndenktmee.nl  is een initiatief van de gemeente Uithoorn.

Niet alle projecten staan op deze website kijk voor meer projecten op www.uithoorn.nl

Meedenken

Op deze site kunt u meedenken over projecten in de  Uithoorn en De Kwakel.

 

 

Spelregels

Iedereen mag meedoen op het forum. We hebben wel een aantal spelregels. Lees meer.

 

Contact

Contact
Privacy

 

 

Cookie-instellingen