Inloopbijeenkomst Locatieontwikkeling Thamen

14-02-2023 320 keer bekeken

Op 20 februari organiseert de gemeente samen met Vakcollege Thamen een inloopbijeenkomst over Locatieontwikkeling Thamen. U bent u van harte welkom.

Locatieontwikkeling Thamen gaat over een nieuw schoolgebouw voor het Vakcollege, maar ook over andere taken van de gemeente die op deze locatie slim zouden kunnen worden ingepast. Zoals sporten, wonen en parkeren, groen en klimaatadaptatie.

Afgelopen jaar onderzochten we de verschillende oplossingen voor nieuwbouw op deze locatie. Deze onderzoeken zijn inmiddels zo goed als afgerond. Uit de resultaten kwam een ‘meest ideale oplossing’ naar voren. Dat is nog geen ontwerp, maar een grof ‘blokkenplan’ van alles wat er op de locatie een plek zou moeten krijgen. En hoe dit hier zou passen.

Inloopbijeenkomst 20 februari

Tijdens de inloopbijeenkomst laten we u graag zien  in welke richting we denken. Dit is het duidelijkst te zien met een schaalmodel (maquette) van de wijk. Deze maquette met de beste oplossing voor nieuwbouw kunt u vooraf al zien via een filmpje. Dit staat vanaf vrijdag 17 februari online. De maquette en het filmpje zijn tijdens de inloopbijeenkomst ook te zien. Ook kunt u in gesprek gaan met deskundigen van de gemeente en school. Via een reactieformulier kunt u uw mening geven. Dit kan ook online, vanaf 17 februari.

Contact

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door te mailen naar vastgoed@uithoorn.nl. U kunt ook bellen naar de gemeente op (0297) 513 111 en vragen naar Carla Minderhoud, projectleider.

Cookie-instellingen